Gå til hovedindhold

SÆSON 2023/24

Mens denne sæson går på hæld skriver vi på vores næste forestilling ‘Hvor tog Robin hen’, en detektiv historie om at finde sig selv. Vi glæder os til sammen med Limfjordsteatret at kunne præsenterer forestillingen i marts og april 2024. 

I sæson 2023/24 præsenterer vi desuden LUDO, KONTIKI - 101 DAG TILBAGE og GÅDEKATALOGERNE. De to førstnævnte er udsolgt og der er åben for salg af begge forestillinger i 2024/25. Gådekatalogerne blev produceret i 2021, men blev grundet Corona-nedlukning aldrig spillet for publikum. I maj 2024 spiller vi den på Teater V i Valby og Momentum i Odense.

Vi glæder os til igen at komme ud og møde alle vores gode kunder og deres skønne publikummer. 

Anders Valentinus Dam - Teater O

Alle Teater O's både aktive og inaktive turnéforestillinger kan tjekkes ud under fanebladet 'FORESTILLINGER'

Og vi kan også følges på noget så oldschool som Facebook - https://www.facebook.com/TeaterO

Teater O er hårdtslående, rørende og nærværende teater, med dybde og nerve for børn, unge og voksne.

#Fremtiden

Teater O modtager fra sæson 2023/24 driftsstøtte

kunstfonden

PROJEKTSTØTTEUDVALGET FOR SCENEKUNST har efter et par sæsoner med projektstøtte til Teater O igen bevilget en 3-årig driftsstøtte

Vi takker mange gange for støtten, den er så væsenlig og u-undværlig for stadig at kunne fungere som et fuldtidsteater, der producerer og turnerer med ny-skreven dansk dramatik og skaber nærværende, relevant scenekunst som når ud til mange målgrupper i hele landet. Det kræver et økonomisk fundament, at drive et turnerende teater der er baseret på repertoireforestillinger, masser af turné, nyproduktion og dramatisk udvikling. Og vi er meget taknemmelige for at perioden 2023/24 - 2025/26 nu er bakket op af dette 3-årige driftstilskud, som sikrer teatrets virke.  

I gennem årene har Teater O desuden modtaget støtte til enkeltproduktioner i vores store repertoire fra  
Bikuben FondenBeckett Fonden, Wilhelm Hansen Fonden, Spar Nord Fonden, SkuespillerforbundetAarhus Kommune.  

Vi ønsker at sende en kæmpe tak til alle tilskudsydere og fonde. Alle økonomiske bidrag er helt centrale for, at vores lille teater kan levere på det høje plan, vi mener vi gør.  
Alt tæller - alt har værdi. TAK

Bliv støttemedlem i Teater O  
For 150 kr. pr. sæson, kan du nu blive støttemedlem i Teater O - skriv en mail til anders@valentinus.dk og skriv støttemedlem i emnefeltet, så modtager du svar om hvordan du bliver medlem og indbetaler pengene.  
Større bidrag modtages også med taknemmelighed.

logos
spar nord
Beckett Fonden
Dansk Skuespillerforbund