Gå til hovedindhold

goodbye&farvel!

Fik en fantastisk og velmodtaget revival på turné i oktober 2016
Forestillingen rørte stadig både os og publikum dybt - Tak for det.

Han var vores bedste ven. Vi tre, vi var altid sammen! Det var altid dig, mig og Nikolaj… Ja, dig, mig og Nikolaj… Vi vidste godt han sku' dø! Han var jo syg… han havde kræft.

goodbye&farvel! handler om at tage livtag med døden, om at sige farvel og tage afsked med sin allerbedste ven. Det handler om karaoke og striptease, om drømme og håb og om den allersidste tur i en stor fed Mercedes E270 med langt bagagerum og høje vinduer.

Vi talte aldrig om at han skulle dø. Måske var vi bange… vi var pisse bange… meget mere bange end dengang Lone Thomsens far løb efter os fordi vi havde set hende uden tøj på. Vi fik aldrig sagt farvel - ikke engang til begravelsen. Man skal da sige ordentligt farvel. Der skal være stil over det, når nogen dør. Man skal have sit pæneste tøj på. Vi ville ha’ sagt noget, fundet de rigtige ord! Ord, der fortalte ALT… om Nikolaj, om livet og døden, om sorgen, og om kærligheden! Men vi kunne ikke… Vi var for kede af det. Vi sad bare der og var helt fyldt op af ingenting.

goodbye&farvel! er på trods af alvorlige temaer som sygdom og død, en humoristisk og livsbekræftende forestilling, der handler om to mænds forsøg på at sige farvel til deres allerbedste ven. Undervejs prøver de at finde de ord, hændelser, drømme og følelser, der bedst beskriver Nikolaj.

Punktum - punktum - komma - streg… og hovedet den forkerte vej.

Der er udarbejdet et grundigt og nuanceret undervisningsmateriale med udgangspunkt i forestillingen. Materialet kan downloades i kolonnen til højre.

Produktionsår 2010

Varighed 70 min. - Uegnet for børn under 12 år.

Manuskript: Kamilla Wargo Brekling i samarbejde med Lars Dammark og Anders Valentinus Dam
Instruktion: Kamilla Wargo Brekling
Koreograf og instruktørassistent: Karina Dichov Lund
Scenografikonsulent: Claus Helbo
Lysdesign: Antonio Rodrigues-Andersen
Lyddesign: Sune Skuldbøl Wrå
Værksted: Lumen Aps

Download pressebillede